Afbak instructies

Hieronder staat per product uitgelegd op welke manier deze het lekkerste kan worden afgebakken, veel succes. Mocht je vragen hebben kunnen deze worden gestuurd naar info@bakkerijvdbroek.nl.

Alphens rondje

Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.

Tijd: 6/7 minuten.

Croissant

Oven voorverwarmen op 160 / 180 graden + bevroren afbakken.

Tijd: +/- 14 minuten.

Kaiserbroodje meergranen

Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.

Tijd: 7 minuten.

Kaiserbroodje wit

Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.

Tijd: 7 minuten.

Kampioentje

Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.

Tijd: 5 minuten.

Mediterrane

Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.

Tijd: 7 minuten.

Stoere bol

Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.

Tijd: 5 minuten.

Stokbrood meergranen

Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.

Tijd: 5 minuten.

Stokbrood wit

Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.

Tijd: 8/10 minuten.

't Gijsje

Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.

Tijd: 5/6 minuten.

Turksbrood

Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.

Tijd: 5/6 minuten.

Vokoren

Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.

Tijd: 5 minuten.

Waltcornbol

Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.

Tijd: 5 minuten.