Afbak instructies
Hieronder staat per product uitgelegd op welke manier deze het lekkerste kan worden afgebakken, veel succes. Mocht je vragen hebben kunnen deze worden gestuurd naar info@bakkerijvdbroek.nl.
Alphens rondje
Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.
Tijd: 6/7 minuten.
Croissant
Oven voorverwarmen op 160 / 180 graden + bevroren afbakken.
Tijd: +/- 14 minuten.
Kaiserbroodje meergranen
Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.
Tijd: 7 minuten.
Kaiserbroodje wit
Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.
Tijd: 7 minuten.
Kampioentje
Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.
Tijd: 5 minuten.
Mediterrane
Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.
Tijd: 7 minuten.
Stoere bol
Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.
Tijd: 5 minuten.
Stokbrood meergranen
Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.
Tijd: 5 minuten.
Stokbrood wit
Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.
Tijd: 8/10 minuten.
't Gijsje
Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.
Tijd: 5/6 minuten.
Turksbrood
Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.
Tijd: 5/6 minuten.
Vokoren
Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.
Tijd: 5 minuten.
Waltcornbol
Oven voorverwarmen op 180 / 200 graden + ontdooid afbakken.
Tijd: 5 minuten.